15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăNews alert! Victor Ponta, făcut KO chiar în propriul partid

News alert! Victor Ponta, făcut KO chiar în propriul partid

După ce a anunțat că parlamentarii care votează învestirea Cabinetului Orban vor fi excluși din partid, mesaj identic cu cel transmis de președintele PSD, Viorica Dăncilă, apele au devenit tulburi în Pro România.

Înainte de votul de învestitură de luni, prim-vicepreședintele formațiunii lui Ponta, Daniel Constantin, a declarat pentru site-ul „știripesurse.ro” că în partid există un curent care urmărește ca cei care votează pentru Guvernul Orban să nu fie excluși din partid.

„Există un curent de opinie în Pro România prin care se încearcă convingerea lui Victor Ponta, până la ora 14.00, să lase câțiva oameni să voteze Guvernul (…) Eu și Sorin Câmpeanu suntem parte a acestui curent de opinie”, a spus Daniel Constantin, pentru „știripesurse.ro”.

Problemele pentru Victor Ponta nu se opresc aici. Un alt greu din Pro România, fostul premier Mihai Tudose, și-a exprimat sprijinul pentru învestirea Cabinetului Orban.

După aceste afirmații, Ponta și-a criticat în termeni duri colegul de partid cu care, odinioară, părea că se înțelege de minune, numindu-l inclusiv „mincinos”, printre altele. 

„Dacă vă puneaţi întrebarea cine este ‘negociatorul’ cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD şi cu Ludovic Orban în weekend să votăm cu PNL! Cel pentru care am muncit toţi să ajungă la Parlamentul European şi care ne-a minţit în faţă pe toţi că nu merge, doar candidează să ajute lista! Cel pentru care am cedat mandatul meu câştigat pe lista Pro România! E bine că măcar separăm apele, dar este greşeala mea că am lăsat de la mine să treacă toate trădările şi ticăloşiile la adresa noastră! Mergem mai departe – mai puţini, dar fără vânzători! Mihai Tudose a descoperit acum grija faţă de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea şi l-a lăsat pe premierul Japoniei singur prin Bucureşti! Şi tocmai el, care a zis că rămâne alături de noi să lupte în Parlamentul României şi a plecat imediat la Bruxelles pentru cinci ani cu voturile noastre” a scris Ponta, luni, pe Facebook.

 

 

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă