Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Niculae Bădălău confirmă problemele semnalate de Firea: Mulți secretari de stat vor fi înlocuiți

Președintele executiv al PSD a confirmat problemele pe care Gabriela Firea le-a prezentat, în privința activității sale de la Primăria București.

Rl online 0 comentarii

"Bețe în roate ce înseamnă? Eu sunt convins că le rezolvăm dacă dânsa va face intervenția. Domnii miniștri informează premierul dacă un secretar de stat nu-și face treaba. Probabil că unii secretari de stat sunt mai leneși, unii își fac treaba mai greu. Probabil că vor fi mulți secretari de stat care vor fi înlocuiți", a declarat Niculae Bădălău.

"Dacă, într-un timp rezonabil, problemele grave ale Capitalei, care puteau să se rezolve de un an și jumătate, nu-și vor găsi o rezolvare, eu îmi dau demisia din toate funcțiile politice. Cred că este momentul zero, în care miniștri care nu pot să conducă ministere și se lasă duși de nas de către directori și secretari de stat, să plece.”, a spus Gabriela Firea.

Comentarii

loading...