Foto: Facebook

Foto: Facebook

Niculae Bădălău, senator PSD, cere "demisie sau alegeri"

Preşedintele filialei PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat, luni, că în PSD este necesară ori o demisie, ori organizarea de alegeri pentru a stabili o nouă conducere a partidului.

Mihai Diac 0 comentarii

"În politică există un singur act: demisia sau alegeri, un congres. Altă soluţie nu avem. În acest moment şi eu sunt bulversat. M-am uitat pe rezultatele din ţară şi PSD trebuie să aibă un nou început, asta e clar", a declarat, luni, senatorul Bădălău, citat de postul Digi24.

El nu a spus explicit că dorește îndepărtarea Vioricăi Dăncilă din funcția de președinte al PSD, dar a precizat, în schimb, că persoanele care au condus campania electorală pentru Viorica Dăncilă trebuie să-și asume rezultatul slab din alegerile prezidențiale.

După cum se știe, Viorica Dăncilă o numise ca șefă a campaniei sale electorale pe Lia Olguța Vasilescu.

"Cred că cei care au condus campania electorală trebuie să aibă bărbăţia să şi-o asume. Un om politic e un om care este responsabil pentru actele sale. Vreau să le mulţumesc, dar în acelaşi timp trebuie să avem curajul să decidem, nu mai putem funcţiona aşa şi pune de azi pe mâine tot felul de oameni care efectiv nu cunosc organizarea şi modul de a face politică", a subliniat senatorul Niculae Bădălău.

Interesant este faptul că Niculae Bădălău conduce filiala PSD Giurgiu, iar județul Giurgiu este unul dintre puținele județe ale României în care Viorica Dăncilă a obținut mai multe voturi decât Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. În județul Giurgiu, Viorica Dăncilă a obținut, în turul al doilea, 54 la sută din voturile exprimate.

Comentarii

loading...