Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicuşor Dan  (Foto: Arhivă)

Nicuşor Dan (Foto: Arhivă)

Nicuşor Dan a fost dat afară sub pază din Primăria Capitalei. Deputatul vrea să facă plângere penală

Deputatul USR Nicușor Dan a fost dat afară, miercuri, din sala de ședințe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Mihai Diac 0 comentarii

Deputatul Nicuşor Dan a fost dat afară, miercuri, din sala de şedinţe a Consiliului General al Capitalei, fiind acuzat că a întrerupt şedinţa, în momentul în cae a vrut să ia cuvântul pe un proiect, informează Mediafax.

Preşedintele şedinţei CGMB, Orlando Culea, le-a cerut, miercuri, poliţiştilor locali să-l dea afară din sala de şedinţe pe deputatul Nicuşor Dan.

„Senatorii şi deputaţii au dreptul să participe la şedinţele de consiliu judeţean sau local să spună ce doresc. Am făcut o cerere acum două zile, am depus-o la registratură şi am vrut să iau cuvântul, aşa cum legea îmi permite. Preşedintele de şedinţă spune că regulamentul CGMB este mai important decât legea, ceea ce este o aberaţie juridică", a declarat Nicuşor Dan.

Potrivit lui Nicuşor Dan, bulevardul Berzei – Buzeşti nu ar avea nici azi procesul verbal de recepţie.

„Printr-un proiect de e ordinea de zi se transferă de la PMB către Administraţia Străzilor o lucrare care nu a fost niciodată recepţionată de primărie, tocmai pentru că există o serie de neregularităţi, nu există un proces verbal de recepţie. Ca să existe un proces verbal de recepţie, trebuie să vină Inspectoratul de Stat în Construcţii să constate că totul este conform cu autorizaţia”, a mai declarat Nicuşor Dan.

Reprezentanţii PMB au transmis că afirmaţiile deputatului pe acest subiect sunt false, existând un proces de recepţie.

Nicuşor Dan a declarat că va face plângere penală împotriva preşedintelui de şedinţă, Orlando Culea.

Comentarii

loading...