Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicuşor Dan o contrazice pe Firea: Primăria Bucureşti se îndreaptă spre faliment

Nicuşor Dan o contrazice pe Firea: Primăria Bucureşti se îndreaptă spre faliment

Deputatul Nicuşor Dan, fondatorul USR, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) se îndreaptă spre faliment.

Andreea Andrei 0 comentarii

Potrivit lui Dan, tăierile de investiţii anunţate de primarul Gabriela Firea sunt insuficiente şi încă lipsesc două miliarde şi jumătate la PMB.

"În urmă cu o lună arătam că veniturile proprii ale Primăriei Municipiului Bucureşti sunt supraestimate faţă de cât a încasat ea în ultimii trei ani; că veniturile totale estimate sunt de 7 miliarde şi că de fapt ele vor fi doar de patru miliarde, cât au fost în ultimii trei ani şi că de fapt aceşti 3 miliarde de lei prevăzuţi în plus de la buget nu or să poată fi tăiaţi şi că Primăria se îndreaptă spre faliment", a spus acesta, citat de Agerpres.

De asemenea, el a spus că afirmaţiile Gabrielei Firea potrivit cărora toate problemele financiare ale Bucureştiului vin din alocarea cotei defalcate de venit de către Guvernul României sunt neadevărate.

,,Bucureştiul ar fi trebuit să încaseze de la bugetul de stat, din cotele defalcate de venit, aproape un miliard şi jumătate şi a încasat doar cu aproape 100 de milioane de lei mai puţin. Problema este cât ar fi trebuit să încaseze Bucureştiul ca venituri proprii, aproape un miliard şi jumătate de lei şi ei au încasat aproape 250 de milioane de lei, adică de şase ori mai puţin decât anticipaseră", a mai afirmat Nicuşor Dan.

Comentarii

loading...