14.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăPoliticăNicuşor Dan, tot mai străin de liberalii bucureşteni

Nicuşor Dan, tot mai străin de liberalii bucureşteni

Surse media din cadrul PNL relatează că agenţii electorali nu au nicio relaţie de empatie cu stafful lui Nicuşor Dan.
Mai mulţi liberali s-au plâns că Nicuşor Dan nu face nicio fotografie de campanie. Sfătuit de cercuri necunoscute liberalilor, se fereşte de orice prezumtiv apropiat. Nu are nicio deschidere către membrii simpli din partid, a relatat presei o vicepreşedintă de sector.

Cei care i-au gândit strategia l-au poziţionat departe de oameni, aproape de sferele de interese imobiliare, comenta cineva pe holurile PNL sector 4, acolo de unde a izbucnit scandalul cu interlopul, răsplătit de partid cu un post în CA la Romfilatelica.

 

Citește și : Nicușor Dan, mesaj de amenințare pentru directorii din Primărie: „Vor zbura din prima”

Nicușor Dan apare pe cuburi immense alături de Vlad Voiculescu, neagreat de liberali.
La votul politic, adică pentru Consiliile locale, PNL e sub USR la majoritatea sectoarelor. Doar în sectorul 1, organizaţia stă mai bine. Oamenii de acolo s-au hotărât să nu-i dea niciun sprijin lui Clotilde Armand, pe care se laudă că “au făcut-o” la precedentele alegeri locale.

 Acum, odată cu delimitarea lui Nicușor Dan de PNL, liberalii se tem că vor rămâne pe locul 3 în Capitală, nereușind să devanseze USR și PSD, mai spun sursele citate.

Eliza Avram
Eliza Avram
Eliza Avram scrie sub pseudonim la Ziarul România Liberă din anul 2014. Eliza este un jurnalist român de investigații care a dezvăluit situații și acte de corupție din România. Printre cele mai cunoscute relatări se numără dezvăluirile despre legăturile Speranței Munteanu (Partener KPMG România) și fostul premier Victor Ponta, despre fratele fostului șef SIE - Gabriel Predoiu, despre malaxorul DNA din Ploiești (Ana Maria Pătru), și dezvăluirile despre păienjenișul fostei conduceri de la Unirea Shopping Center dar și ale clanului Stan (patronii Stanbox) - pe aceeași rețetă cu cea a lui Ion Rădoi (contractul de asociere dintre Metrorex și firma sindicatului condus de Ion Rădoi)
Cele mai citite

LIVE/ Iranul a lansat atacul asupra Israelului

Iranul a lansat un atac fără precedent asupra Israelului. Peste 200 de drone și rachete au fost trimise, majoritatea fiind interceptate de sistemul de...

Sunt doi morți și mai mulți răniți după un incendiu la un bloc din București

Două persoane a murit, iar altele, între care un copil, primesc îngrijiri în urma unui incendiu care a cuprins două etaje dintr-un bloc din...

LIVE/ Iranul a lansat atacul asupra Israelului

Iranul a lansat un atac fără precedent asupra Israelului. Peste 200 de drone și rachete au fost trimise, majoritatea fiind interceptate de sistemul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă