Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Grupul “Corupția ucide” a anunțat pe pagina de Facebook organizarea unui nou protest.

Grupul “Corupția ucide” a anunțat pe pagina de Facebook organizarea unui nou protest.

Nou protest duminică, 18.00. “Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă!”

Grupul “Corupția ucide” a anunțat pe pagina de Facebook organizarea unui nou protest pentru duminică, în Piața Victoriei, începând cu ora 18:00.

Florin Budescu 0 comentarii

Evenimentul, intitulat “Nu cedăm”, este insoțit de un mesaj din partea organizatorilor, care precizează “că rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă”, informează Ştirile ProTV.

Mesajul integral al grupului “Corupția ucide”:

“Nu putem da înapoi! Nu după ce PSD-ALDE a utilizat un aparat de represiune împotriva propriilor cetățeni pe care chipurile îi guvernează și le apără drepturile.

Este inacceptabil, incalificabil și nu putem rămâne impasibili.

Rămânem în stradă până la căderea
Guvernului Dăncilă!

Plecați până nu moare cineva!”

Comentarii

loading...