Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noua șefă DNA, întâlnire cu ambasadorul SUA și atașatul FBI

Noua șefă DNA, întâlnire cu ambasadorul SUA și atașatul FBI

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, şi ataşatul FBI David Varner au avut, marţi, o întâlnire cu procurorul-şef interimar al DNA, Anca Jurma.

Mihai Cernea 0 comentarii

Șeful misiunii diplomatice americane în România, Hans Klemm, împreună cu atașatul FBI, David Varner, s-au întâlnit marti cu Anca Jurma, procurorul-șef interimar al Direcției Naționale Anticorupție și au discutat despre întărirea cooperării dintre Statele Unite și țara noastră în domeniul aplicării legii.

"Ambasadorul Hans Klemm şi ataşatul FBI David Varner, recent sosit la post, s-au întâlnit astăzi cu doamna Anca Jurma, procuror-şef interimar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie la sediul instituţiei şi au asigurat-o de continuarea sprijinului ambasadei. Ambasadorul Hans Klemm şi doamna Anca Jurma au discutat şi despre modalităţile de întărire a cooperării dintre Statele Unite şi România în domeniul aplicării legii", precizează Ambasada SUA, pe Facebook.

Comentarii

loading...