Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Olguţa Vasilescu: "Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presă"

Olguţa Vasilescu: "Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presă"

Vasilescu a spus că nu e de acord cu scrisori trimise prin presă şi că, având în vedere că PSD este cel mai mare partid din ţară, "nu trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam". Vasilescu a spus că soluţia CEX trebuie să fie una echilibrată şi că Paul Stănescu îi e amic.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Nu este în regulă să ne trimitem epistole prin presă. Suntem totuşi cel mai mare partid din Europa, dacă este să ne raportăm la scorul electoral şi categoric din România şi nu cred că trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam. Soluţia găsită de CEX trebuie să fie una echilibrată pentru că suntem într-o poziţie în care nu se admit greşeli, după aproape doi ani de guvernare bună. Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presă, ci cu discuţii aşezate în interiorul partidului pentru că nu ne fac bine deloc. Eu reprezint în Parlament judeţul care a adus cel mai mare număr de voturi. În acest sondaj comandat de noi partidul are 57%. Mie mi-e foarte greu să cred că sunt judeţe cu 10-15% ca să ajungă la acel scor dat ca fiind real. Dar să nu uităm că am pornit cu 35% în campania pentru parlamentare şi am ajuns la 47% şi eu cred că toţi avem obligaţia să ducem guvernarea până la capăt şi acest lucru nu-l putem face decât într-un partid unit", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Ministrul Muncii l-a catalogat pe Paul Stănescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii, ca fiind un amic, împotriva căruia nu ar putea vota.

"Am un mesaj pentru toţi cei trei semnatari. De când s-a pus problema să fie excluşi în partid? Noi avem nevoie de o soluţie echilibrată. Eu nu mă văd votând vreodată împotriva lui Paul Stănescu care îmi este amic. (Demisia lui Liviu Dragnea -n.r.) este o decizie pe care trebuie să o ia dumnealui. Demisia este un act unilateral. Nu pot eu să cer demisia cuiva. Haideţi să ne gândim ce se întâmplă şi după mai departe cu partidul. (...) Dar toate rufele murdare eu zic că trebuie să le spălăm în CEX şi să ieşim de acolo cu o soluţie agreată. Urmează să avem nişte discuţii foarte serioase, chiar dacă îndelungate şi vom sta mai multe ore, toate lucrurile trebuie spuse acolo şi nu în altă parte", a completat Lia Olguţa Vasilescu.

Ministrul Muncii a mai precizat că, după părerea sa, şansele de reuşită ale contestatarilor lui Liviu Dragnea sunt foarte mici, însă şansele ca PSD să piardă guvernarea sunt foarte mari.

 
 
 
 

 

Comentarii

loading...