Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

The Sun: Boris Johnson le-a dat atac “la inima” inamicilor sai pe Brexit

The Sun: Boris Johnson le-a dat atac “la inima” inamicilor sai pe Brexit

Oponentii Premierului Johnson mai au doar 4 zile sa-l blocheze pe Brexit, Jeremy Corbin la pamant

Lovitura Fatala: Premierul Boris Johnson a blocat lupta inamicilor săi pe Brexit prin suspendarea Parlamentului

Redacția Online 0 comentarii

Deputații rămași, supranumiți „Rabble Alliance”, au rămas acum cu doar patru zile săptămâna viitoare pentru a încerca să încurce Brexit-ul și să adopte o lege pentru a opri o ieșire fără acord pe 31 octombrie. 
The Sun: Surse au declarat pentru The Sun că mișcarea extraordinară a lui” No10” a fost proiectată să demonstreze Bruxelles-ului că Parlamentul nu va putea opri Marea Britanie să plece în octombrie.
 
Aceștia doreau să „elimine” orice opoziție acum, în speranța de a forța liderii UE să acorde concesii pe fundalul irlandez.
 
Surse din interior au spus: „UE nu va negocia niciodată cu noi și va lua în considerare modificări de culise dacă are încredere că Parlamentul poate bloca un acord fără acord.”
 
„Pe lângă faptul că Brexiterii au avantajul de a-i trimite pe Remainers în topire și de a-i pune pe piciorul din spate, dau semnal către  UE că trebuie să vină la masă”.

Comentarii

loading...