10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăOponentii Premierului Johnson mai au doar 4 zile sa-l blocheze pe Brexit,...

Oponentii Premierului Johnson mai au doar 4 zile sa-l blocheze pe Brexit, Jeremy Corbin la pamant

Deputații rămași, supranumiți „Rabble Alliance”, au rămas acum cu doar patru zile săptămâna viitoare pentru a încerca să încurce Brexit-ul și să adopte o lege pentru a opri o ieșire fără acord pe 31 octombrie. 
The Sun: Surse au declarat pentru The Sun că mișcarea extraordinară a lui” No10” a fost proiectată să demonstreze Bruxelles-ului că Parlamentul nu va putea opri Marea Britanie să plece în octombrie.
 
Aceștia doreau să „elimine” orice opoziție acum, în speranța de a forța liderii UE să acorde concesii pe fundalul irlandez.
 
Surse din interior au spus: „UE nu va negocia niciodată cu noi și va lua în considerare modificări de culise dacă are încredere că Parlamentul poate bloca un acord fără acord.”
 
„Pe lângă faptul că Brexiterii au avantajul de a-i trimite pe Remainers în topire și de a-i pune pe piciorul din spate, dau semnal către  UE că trebuie să vină la masă”.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă