15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăOprea spune ce așteptări are de la partid, la europarlamentare

Oprea spune ce așteptări are de la partid, la europarlamentare

“La alegerile europarlamentare din acest an vrem să ne comportăm onorabil. E mult de muncă, obiectivul nostru este să redevenim ce am fost astfel încât anul viitor, la locale, să luăm peste 10%, la generale să intrăm în Parlamentul României, iar acum nu dăm pronostic. După ce am fost executaţi, acum doar ne reorganizăm, în procente vorbesc de anul viitor, acum vrem doar un rezultat onorabil”, a declarat Gabriel Oprea.

El spune că în timpul vizitei pe care a efectuat-o sâmbătă la Giurgiu a numit un preşedinte la municipiu, în persoana lui Adrian Drăguţ, trei prim-vicepreşedinţi, pe Iulian Avram, Ştefan Roşu şi Stelian Stroe, iar la judeţ un preşedinte executiv, Mihai Pompiliu.

“Încercăm să ne organizăm, avem 33 de localităţi acoperite din 54 în judeţ şi avem 657 de membri de partid la Giurgiu, deci avem să acoperim cele 248 de secţii de votare(…) Am făcut parte din guvernul PSD condus de Victor Ponta, brandul nostru a fost că ne ţinem de cuvânt şi nu trădăm pe nimeni. Am avut peste 500.000 de membri în 2015, partidul avea peste 12% , eu aveam 32% în încrederea românilor. Am început iar să reorganizez partidul, nu avem alte pârghii decât munca. (…) De la 500.000 de membri de partid, avem acum 100.000, avem organizaţii unele bune, vreo zece, altele medii, altele sunt organizate de la zero, cum e aici, la Giurgiu”, a adăugat Oprea.

Anghel Iordănescu, candidatul UNPR la europarlamentare, a subliniat că formaţiunea pe care o reprezintă este “un partid cu oameni de bună credinţă”.

“UNPR este un partid al tuturor, al nostru, al românilor, un partid cu oameni de bună credinţă, patrioţi, un partid care s-a născut în Parlamentul României şi acest proiect a fost şi este unul de succes. Personal cred că de fiecare dată şi-a respectat cuvântul faţă de ţară, de guvernare, de electorat. Mai cred că România poate fi performantă la Bruxelles şi poate şi trebuie să fie reprezentată de oameni cu demnitate”, a declarat Anghel Iordănescu.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă