Orban anunță că va lua o decizie în cazul Barna în funcție de măsurile DNA

Orban anunță că va lua o decizie în cazul Barna în funcție de măsurile DNA

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că așteaptă concluziile Departamentului Național Anticorupție pentru a putea discuta despre ”subiectul Barna”.

Rl online 0 comentarii

"Dacă DNA dispune măsuri ca începerea urmăririi penale sau trimiterea în judecată, evident urmează ca fiecare să ia o decizie legată de acest subiect. (...) Este vorba de faptul că o instituţie a statului, care funcţionează într-un cadru european, respectiv Departamentul de Luptă Antifraudă, a trimis nişte documente la DNA. Asta nu înseamnă că Dan Barna ar fi săvârşit vreo infracţiune, asta nu înseamnă că are un dosar penal, sunt transmise nişte documente, pe baza informaţiilor din presă", a declarat Orban într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău.

El a adăugat că nu are niciun fel de informaţii despre acest subiect şi consideră că nu este cazul "să vorbim mai mult decât ceea ce s-a întâmplat".

"Eu personal nu cunosc şi nu am niciun fel de informaţii despre acest subiect - şi mi se pare normal să fie aşa, să nu am informaţii despre acest subiect - sunt transmise nişte documente. Ele probabil vor fi date unui procuror care va studia aceste documente şi va dispune. Nu cred că e cazul să vorbim de mai mult decât ceea ce s-a întâmplat şi anume că s-au transmis nişte documente legate de derularea unor proiecte europene la DNA", a mai afirmat liderul PNL.

Citește totul despre:

#dna #orban #barna

Comentarii

loading...