Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Orban: Candidatul PNL la Capitală este sprijinit de partenerii noștri, ne-am dori și la sectoare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat voalat, luni, decizia Alianței USR - PLUS de a-și anunța candidați proprii la alegerile pentru cele șase sectoare ale Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, luni, că şi-ar dori ca partidele de dreapta, în mod special PNL, USR și PLUS, să aibă candidaţi unici şi la primăriile de sector din Bucureşti, la fel cum s-a decis pentru Primăria Generală a Capitalei.

"Am luat decizia foarte clară. Nicuşor Dan este candidatul PNL, candidat care este sprijinit şi de partenerii noştri. De altfel, acest lucru este clar, limpede. Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei şi, ceea ce mă interesează pe mine, cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţiile pentru a rezolva problemele bucureştenilor, iar din punctul nostru de vedere este vital pentru Bucureşti să se producă o schimbare profundă. Singurul care poate să aducă această schimbare în bine este Nicuşor Dan. Toate speculaţiile care apar pe surse, în diferite canale de presă, sunt de fapt lansate de cei cărora au început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicuşor Dan", a precizat Ludovic Orban.

După cum se știe, Nicușor Dan este sprijinit oficial, pentru Primăria Capitalei, de PNL și de alianța USR - PLUS, iar potrivit declarației lui Nicușor Dan, ar fi sprijinit, neoficial, și de PMP.

"Mi-aş dori să mergem în aceeaşi formulă şi la sectoare, singura condiţie - să avem şi cu cine să luăm această decizie. Nu noi ne-am anunţat candidaţii la primăriile de sector", a subliniat, luni, liderul PNL, Ludovic Orban.

Declarațiile acestuia intervin după ce, cu o zi înainte, duminică, Alianţa USR PLUS și-a anunţat candidaţii la primăriile de sector din Bucureşti, la alegerile locale din septembrie 2020.

Candidații propuși de USR - PLUS sunt următorii: Clotilde Armand - sectorul 1, Radu Mihaiu - sectorul 2, Ana Ciceală - sectorul 3, Simona Spătaru - sectorul 4, Alex Dimitriu - sectorul 5 şi Alexandru Gâdiuţă - sectorul 6.

Comentarii

loading...