Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban către parlamentari: Prelungirea stării de alertă nu trebuie politizată

Orban către parlamentari: Prelungirea stării de alertă nu trebuie politizată

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că îi roagă pe parlamentari să decidă asupra prelungirii stării de alertă în funcţie de analize obiective şi nu după interese politice.

Mihai Diac 0 comentarii

"Nu este o temă care ar trebui politizată. Eu m-am ferit să o politizez şi îi rog pe cei din Parlament să decidă în funcţie de criterii şi analize obiective, nu în funcţie de interese politice sau electorale de moment", a declarat miercuri, 10 iunie, premierul Orban.

"Nu există o altă abordare pentru noi. Nu este moftul nostru politic prelungirea stării de alertă. Din punct de vedere politic, pot să vă spun că nu este un avantaj. Pe de altă parte, suntem oameni raţionali, suntem oameni care ţinem cont de interesul public şi, pentru a asigura sănătatea şi viaţa românilor, este fundamentală menţinerea stării de alertă", a mai susținut șeful Guvernului.

Declarația acestuia intervine după ce, marți, președintele Iohannis a anunțat că va prelungi cu încă o lună starea de alertă, iar această prelungire va necesita o aprobare în plenul Parlamentului României.

Comentarii

loading...