Orban, despre criticile lui Bogdan: Membrilor PNL nu le plac aceste ieșiri publice

Orban, despre criticile lui Bogdan: Membrilor PNL nu le plac aceste ieșiri publice

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că membrilor partidului nu le plac „ieșirile publice” de genul criticilor pe care i le-au adus Rareș Bogdan și Robert Sighiartău.

Ioana Oancea 0 comentarii

„Eu cunosc foarte bine PNL, atmosfera din PNL și niciunui membru din PNL nu îi plac aceste ieșiri publice. Congresul este o chestiune care privește Partidul Național Liberal. Membrii vor avea discernământul să aleagă cea mai potrivită conducere”, a declarat Orban.

Liderul liberal a subliniat că congresul partidului va fi organizat în septembrie-octombrie.

„Congresul Partidului Național Libera se convoacă după anul de după alegerile parlamentare și presupune alegeri care pleacă de jos în sus. Se organizează conferințele județele, după se organizează Congresul. E foarte greu să faci online aceste adunări. Nu prea poți pentru că votul de persoană e un vot secret. Pe online nu e același magnetism, aceeași stare. Vom lua decizia când avem datele și vom face o anticipare privind evoluția pandemiei. Congresul în luna septembrie, octombrie”, a spus Ludovic Orban, dând asigurări că și Biroul Politic va avea loc în curând.

Comentarii

loading...