Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban, întâlnire cu preşedintele şi vicepreşedintele Academiei Române

Orban, întâlnire cu preşedintele şi vicepreşedintele Academiei Române

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a discutat, miercuri, cu preşedintele şi vicepreşedintele Academiei Române despre posibilitatea colaborării instituţiei cu viitorul Guvern.

Rl online 0 comentarii

Premierul desemnat al României, Ludovic Orban, a avut, miercuri, o întâlnire cu ăreşedintele Academiei Române, academician Ioan Aurel Pop, şi cu vicepreşedintele instituţiei, academician Victor Voicu.

”În cadrul acestei ȋntrevederi s-a discutat despre posibilitatea unei colaborări instituţionale a viitorului Guvern cu Academia Română, un for academic care poate sprijini cu expertiză şi experienţă acţiunea guvernamentală ȋn mai multe domenii cheie”, a transmsi Partidul Naţional Libera, printr-un comunicat de presă.

În urmă cu câteva zile, înaintea desemnării, Orban s-a întâlnit şi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Comentarii

loading...