10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăOrban povestește cum s-a angajat la primul său job

Orban povestește cum s-a angajat la primul său job

„Eu am avut o perioadă în care m-am ambiționat să îmi caut loc de muncă ducându-mă la interviuri. Am fost la am fost la 29 de interviuri, după ce am depus 70 de CV-uri și abia la al 30-lea m-am angajat, în 1997. Nu aveam carnet de conducere, mi-am luat carnet de conducere, nu stăpâneam limba engleză, am urmat două module de limba engleză. Competențe digitale, am urmat cursuri, ca să îmi cresc competențele digitale. Am ocupat locul pe bune, cu un concurs și l-am apreciat”, a povestit Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Orban a subliniat că sistemul de educație din România trebuie îmbunătățit prin calitatea cadrelor didactice. Șeful guvernului a spus că trebuie stimulată capacitatea de sinteză, dar și creativitatea. 

Premierul nu a menționat care era jobul la care se referea, însă, potrivit CV-ului său de pe site-ul Camerei Deputaților, în urmă cu 23 de ani, el ocupa funcția de consilier local la sectorul 1, care era o funcție aleasă pe o listă de partid, nicidecum un job pentru care se candidează pe baza unui concurs. 

Potrivit aceluiași CV, Orban a deținut mai multe funcții în administrația locală, la sectorul 3, sectorul 1 și a fost viceprimar al Capitalei, iar în 1999 a devenit secretar de stat. Ulterior, a devenit deputat, iar apoi ministru al Transporturilor. Toate joburile menționate de Orban în document sunt în administrația publică. 

Cele mai citite

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă