Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban spune că parlamentarii trebuie să vină la muncă, nu să tragă chiulul

Orban spune că parlamentarii trebuie să vină la muncă, nu să tragă chiulul

Premierul desemnat. Ludovic Orban, a declarat, duminică seară, că parlamentarii sunt obligați să fie prezenţi în Parlament, luni, la votul de învestire a Guvernului.

Mihai Diac 0 comentarii

"Indiferent ce doreşte PSD - doreşte respingerea Guvernului sau investirea Guvernului, ei trebuie să se prezinte la Parlament şi să-şi îndeplinească mandatul ce le-a fost încredinţat de cetăţenii români", a susținut, duminică seară, liderul PNL, Ludovic Orban.

El a făcut astfel referire la momentul votului în plen pentru Guvernul Orban II, moment care este programat la Parlament luni, 24 februarie.

"În cazul în care mâine nu se va întruni cvorumul, responsabilitatea integrală va fi a celor care nu vor fi prezenţi, a celor care vor lipsi, nu a celor care sunt prezenţi. În cazul în care ei nu se prezintă, înseamnă că ei sunt aceia care vor să perpetueze starea de fapt. Noi ne dorim buna guvernare a României şi considerăm că ea nu poate fi asigurată decât prin alegeri anticipate", a subliniat Ludovic Orban.

Comentarii

loading...