Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Orban va candida nu doar la funcția de președinte al PNL ci și la Președinția României

Actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, își propune să candideze nu doar pentru un nou mandat de președinte al partidului, ci și pentru funcția de președinte al României.

Mihai Diac 0 comentarii

Ludovic Orban, președintele PNL și al Camerei Deputaților, a anunțat că își propune să candideze nu doar pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal, ci și pentru funcția de președinte al României.

Întrebat de jurnaliști dacă dorește să candideze la funcția de șef al statului, Orban a răspuns astfel: "Odată cu candidatura la funcția de președinte al PNL, iau în calcul și această posibilitate. Sunt un om serios, am o gândire strategică".

După cum se știe, Congresul PNL, în care va fi ales viitorul președinte al partidului, este programat în septembrie 2021.

Cu privire la alegerile pentru funcția de șef de stat, Ludovic Orban a precizat că mai întâi își va termina mandatul actualul președinte, Klaus Iohannis, cu care PNL are o relație foarte bună. După cum se știe, Iohannis este la cel de-al doilea mandat la Cotroceni, deci nu va mai putea candida.

Citește totul despre:

#pnl #orban #iohannis

Comentarii

loading...