4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăOrganizaţia PSD Ilfov - dizolvată de CExN

Organizaţia PSD Ilfov – dizolvată de CExN

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, în şedinţa de luni, 19 noiembrie, dizolvarea Biroului Judeţean al Organizaţiei Ilfov, organizaţie condusă până acum de Gabriela Firea.

Liviu Dragnea a afirmat că nu susţine excluderea din partid sau retragerea sprijinului politic pentru Gabriela Firea.

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a fost desemnat preşedinte interimar la PSD Bucureşti, au precizat sursele citate.

Totodată, Gabriela Firea şi-a anunţat, în timpul şedinţei, demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD. În locul ei a fost desemnată Rodica Nassar.

Gabriela Firea și-a anunțat demisia și din calitatea de președinte interimar al PSD București.

“Mi-am depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie şi la alte câteva din ţară, probabil pentru a fi vulnerabili şi a depinde de domnia sa. (…) Acum îmi dau seama că a fost un plan şi nu tocmai prietenos în ceea ce mă priveşte să depind permanent de domnia sa. (…) Ne naştem singuri, murim singuri, nu ne ţine nimeni de mână”, a declarat Gabriela Firea înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit acesteia, este nestatutar să se afle din presă anumite hotărâri din CExN al PSD, înainte să existe oficial o decizie.

Gabriela Firea a intrat în conflict deschis cu Liviu Dragnea după protestul din 10 august. Primarul Capitalei i-a acuzat pe liderul PSD și pe ministrul de interne Carmen Dan că vor să o scoată responsabilă pentru violențele jandarmilor împotriva protestatarilor. Firea este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, alături de Adrian Țuțuianu, între timp exclus din partid, și de Paul Stănescu. În cazul lui Stănescu, conducerea PSD a votat tot astăzi schimbarea lui de la ministerul dezvoltării și din funcția de vicepremier.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă