Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PAleologu: "Barna și Dăncilă s-au făcut de râș"

PAleologu: "Barna și Dăncilă s-au făcut de râș"

Paleologu: "Barna și Dăncilă s-au făcut de râs în Statele Unite"

Candidatul PMP la prezidențiale spune că Dan Barna și Viorica Dăncilă nu au reușit să reprezinte cu brio România în Statele Unite. Mai mult, s-au făcut de râs, susține Paleologu, fiindcă s-au întâlnit doar cu persoanaje din eșalonul inferior.

Rl online 0 comentarii

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, susține că Viorica Dăncilă și Dan Barna s-au făcut de râs în SUA pentru că s-au întâlnit doar cu persoanaje din eșalonul inferior. Paleologu susține că trebuie introdus un cod de conduită diplomatică pentru toți demnitarii români pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple.

”Lăsînd gluma și ironia la o parte, modul ridicol în care Barna și Dăncilă se află în treabă în Statele Unite ridică o problemă de fond: necesitatea elaborarii unui cod de conduită diplomatică pentru toți demnitarii și reprezentanții României. Este unul dintre aspectele restabilirii prestigiului României, care pentru mine constituie un obiectiv major. Pe mine nu mă bucură cîtuși de puțin să-mi văd contracandidații umplîndu-se de ridicol, pentru că știu că ei reprezintă țara.”, scrie Theodor Paleologu.

Comentarii

loading...