Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Paleologu: Dancilă și Iohannis au ,,agende personale''

Paleologu: Dancilă și Iohannis au ,,agende personale''

Candidatul din partea PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a afirmat duminică, într-o conferință de presă, că premierul Viorica Dăncilă și președintele Klaus Iohannis au "agende personale" legate de alegeri.

Andreea Andrei 0 comentarii

Fostul ministru al Culturii susține că la vârful statului s-a intrat într-o stare de "disoluţie a autorităţii".

"Ce e foarte păgubos în momentul de faţă este că doamna Dăncilă şi domnul Iohannis au fiecare agende personale legate de alegeri. Şi atunci, practic, la vârful statului am intrat într-o stare de disoluţie a autorităţii. Cât putem să rămânem în această stare de disoluţie a autorităţii? Adică trei luni de zile de zăpăceală maximă, trei luni de zăpăceală totală în care principalii actori ai puterii - preşedinte şi prim ministru - nu se gândesc decât cum să-şi facă strâmbe unul altuia", a spus Theodor Paleologu, în conferinţa de presă, potrivit Agerpres. 

De asemenea, consideră că este ,,inadmisibil'' că premierul Viorica Dăncilă să meargă "peste tot" în campanie electorală cu ,,miniştri importanţi din Guvern''.

"Mi se pare absolut inadmisibil că se duce peste tot cu miniştri importanţi din Guvern în campanie electorală. Cred că este o chestiune de minimă decenţă să-şi delege atribuţiile şi să nu mai ia după dânsa pe ministrul de Interne, pe ministrul de Finanţe, pe alţi miniştri importanţi pentru că ţara nu mai e guvernată, başca miniştri care nu sunt încă numiţi. Eu, de exemplu, mi-am suspendat cursurile la Casa Paleologu. Cred că doamna Dăncilă ar face bine să-şi suspende şi ea activitatea pentru că este evident că este în campanie electorală. Şi să nu mai folosească mijloace net superioare celorlalţi candidaţi. Eu am fost ieri la Braşov, am făcut patru ore jumătate până acolo. Dânsa merge cu elicopterul. Ceva nu prea este în regulă în această totală inechitate", a mai spus Paleologu. 

Comentarii

loading...