15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăPaleologu: E dezastruos pentru democraţie că nu avem dezbateri

Paleologu: E dezastruos pentru democraţie că nu avem dezbateri

Paleologu a declarat, vineri, la Arad, că “este foarte grav că nu avem nicio dezbatere” înainte de alegeri.

“Asta e dezastruos pentru democraţie. Nu există democraţie fără dezbatere. Atitudinea preşedintelui este incalificabilă, la fel şi atitudinea primului-ministru. E foarte trist că această criză guvernamentală bruiază cu totul campania electorală”, a mai declarat Paleologu.

El a afirmat că este nevoie de o reformare a Constituţiei.

“Suntem de râsul curcilor, e a doua oară când se întâmplă ca un guvern să fie răsturnat în octombrie, înainte de alegerile prezidenţiale, şi asta demonstrează că avem nevoie de o reformă profundă şi radicală a Constituţiei. Dincolo de personalitatea celor doi gropari ai democraţiei, Iohannis şi Dăncilă, este vorba despre Constituţie, care permite asemenea derive, atât de grave”, a precizat Paleologu.

Theodor Paleologu s-a aflat vineri în Arad pentru a prezenta, la Biblioteca Judeţeană, cartea “Bunul simţ ca paradox”, a tatălui său, Alexandru Paleologu.

Cele mai citite

Bulgaria: Captură de heroină de aproape 8,5 milioane euro într-un camion ce venea din Iran către Europa de Vest

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...
Ultima oră
Pe aceeași temă