Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Parazitul" Goțiu reacționează la atacurile lui Șerban Nicolae: "Nimic nou sub soare!"

"Parazitul" Goțiu reacționează la atacurile lui Șerban Nicolae: "Nimic nou sub soare!"

Senatorul USR, Mihai Goțiu, a reacționat la jignirile aduse marți de social-democratul Șerban Nicolae. El a spus că acest tip de atitudine e „menită să ascundă incompetența celor ce au făcut praf țara”.

Rl online 0 comentarii

Senatorul USR, Mihai Goțiu, a reacționat la jignirile aduse marți de social-democratul Șerban Nicolae, când senatorul PSD l-a numit „parazit”. El a spus că acest tip de atitudine e „menită să ascundă incompetența celor ce au făcut praf țara”.

„A trecut ceva vreme de când nu mă mai deranjează invectivele venite de la PSD. După ce am fost golan, apoi eco-terorist, apelativul ”parazit” din partea unuia ca Șerban Nicolae nu mai aduce nimic nou sub soare. E doar o variațiune pe aceeași temă, menită să ascundă incompetența și impostura celor care au făcut praf educația din țara asta. Din păcate, cel mai mult au de suferit elevii și viitorul acestei țări, nu eu. Și e grav că încă mai durează până când se vor organiza alegerile parlamentare care să-i trimită, definitiv, în uitare”, a scris pe Facebook senatorul USR Mihai Goțiu, conform Mediafax.

Președintele Comisiei juridice din Senat, Șerban Nicolae, l-a numit „parazit” pe senatorul USR Mihai Goțiu, în timpul dezbaterilor din comisie. Totodată, social-democratul a spus în mai multe rânduri „DNA să vină să vă ia” și „Hashtag fără penali”.

Comisiile juridică și de învățământ ale Senatului au doptat, marți, propunerea legislativă a senatorului PSD Șerban Nicolae, ce prevede pedepse pentru agresarea personalului didactic. Totodată, în cadrul dezbaterilor, s-a stabilit un amendament ce prevede majorarea sancțiunilor cu o treime.

Un amendament stabilit, în cadrul dezbaterilor, aparține senatorului PSD Liviu Pop și presupune că „amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă, lovirea sau alte violențe, vătămarea corporală, loviturile sau vătămările cauzatoare de moarte ori omorul săvârșite împotriva unei persoane care ocupă funcție didactică, de conducere sau de îndrumare și control, aflată în exercitarea aestor atribuții, se sancționează cu pedeapsa prevăzută de lege pentreu acea infracțiune”.

Comentarii

loading...