Foto: Inquam Photos / Arhivă

Foto: Inquam Photos / Arhivă

Parlamentarii PNL vor fi în sală la moțiunea de cenzură dar nu vor vota, anunță Ludovic Orban

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat că parlamentarii liberali vor fi prezenți la votarea moțiunii de cenzură dar nu vor vota.

Mihai Diac 0 comentarii

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat că parlamentarii liberali vor fi prezenți la Parlament, atât la dezbarea cât și la votarea moțiunii de cenzură, dar nu vor vota.

"La nivelul Coaliţiei şi în partid am luat decizia, la moţiunea de cenzură, să fim prezenţi şi să nu votăm, astfel încât să arătăm lipsa de majoritate şi gratuitatea acestui demers politicianist al PSD", le-a precizat jurnaliștilor Ludovic Orban, marți, după ședința Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă are siguranța că niciun parlamentar PNL nu va vota pentru moţiunea de cenzură, în ciuda faptului că PSD ar purta negocieri cu unii dintre ei, Ludovic Orban a răspuns categoric: "Sută la sută, eu am încredere în parlamentarii Partidului Naţional Liberal".

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunțase că partidul său poartă negocieri cu parlamentari din PNL, din AUR și de la minoritățile naționale, pentru ca aceștia să voteze în favoarea moțiunii de cenzură pe care a pregătit-o PSD. Moțiunea solicită demiterea Guvernului Cîțu.

Citește totul despre:

#psd #pnl #orban #ciolacu

Comentarii

loading...