Parlamentarii PSD și ALDE au duminică discuții cu premierul desemnat Viorica Dăncilă

Parlamentarii PSD și ALDE au duminică discuții cu premierul desemnat Viorica Dăncilă

Mâine, la Parlament, va avea loc o ședinţa comună a grupurilor PSD şi ALDE, la care urmează să participe şi premierul desemnat Viorica Dăncilă.

Rl online 0 comentarii

Întâlnirea va începe la ora 13.00. Printre temele care vor fi abordate se numără programul de guvernare şi priorităţile legislative, transmite Mediafax.

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a enumerat, marţi, primele măsuri pe care le va lua ca prim ministru. Întrebată care este cea mai importantă măsură pe care o va lua ca premier, Viorica Dăncilă a spus: „Putem vorbi de un Cod economic, de un Cod administrativ, putem vorbi de legea învăţământului, de legea pensiilor”.

De asemenea, o altă temă va fi programul de guvernare. Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că a amânat pentru duminică o întâlnire între conducerea partidului şi premierul desemnat.

Miniştrii propuşi în Cabinetul Dăncilă vor fi audiaţi luni dimineaţă, de la ora 8.00, în comisiile parlamentare, iar de la ora 15.00 se va întruni plenul reunit pentru învestirea Guvernului. Programul a fost stabilit de Birourile Permanente reunite.

Comentarii

loading...