Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Parlamentul a aprobat o comisie de anchetă condusă de PSD pentru achizițiile din timpul pandemiei

Plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat, marţi, 30 iunie, înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru achiziţiile şi pentru gestionarea stării de urgenţă din perioada pandemiei.

Mihai Diac 0 comentarii

Comisia de anchetă va analiza eficienţa măsurilor de informare, verificare şi monitorizare epidemiologică a cetăţenilor români care s-au întors din zonele de risc de la declanşarea epidemiei de coronavirus, modul în care s-au fundamentat şi elaborat ordonanţele militare, achiziţiile de materiale sanitare, medicamente şi alte produse folosite pentru limitarea răspândirii virusului, precum şi la diagnosticarea şi tratarea persoanelor susceptibil a fi infectate.

Noua comisie parlamentară de anchetă va avea 21 de membri.

Preşedintele comisiei va fi propus de PSD, cei trei vicepreşedinţi vor proveni din PNL, USR şi Pro Europa, iar secretarul comisiei va fi de la UDMR.

Comentarii

loading...