16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăParlamentul va avea reguli mai stricte pentru vizitatori şi jurnalişti

Parlamentul va avea reguli mai stricte pentru vizitatori şi jurnalişti

Tăriceanu s-a arătat foarte deranjat de ceea ce s-a întâmplat miercuri în Parlament, spunând că sunt funcţionari care probabil nu şi-au făcut treaba.

Preşedintele Senatului a precizat că vor fi reguli stricte atât pentru vizitatori, cât şi pentru jurnalişti, astfel încât cameramanii să nu mai poată să se apropie de parlamentari.

El a spus că au fost mandatate secretariatele generale ale celor două Camere ca, împreună cu comisiile juridice, să propună măsuri.

Câţiva protestatari Rezist s-au aflat miercuri pe holul de la plenul reunit al Parlamentului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă şi au strigat ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”, ei aşezându-se pe jos, pentru a nu fi evacuaţi de către agenţii de pază. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au ieşit din sala plenului reunit protejaţi de agenţii de pază, care au făcut un cordon pentru ca protestatarii să nu ajungă în preajma celor doi. Dragnea nu a vrut să discute nici cu jurnaliştii. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că protestul reprezintă o manifestaţie fascistă, afirmând că “aşa a început fascismul şi totalitarismul în Europa”.

Cele mai citite

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă