Cristian Bușoi, secretar general al PNL, consideră că PSD distruge echilibrul macroeconomic. PNL trebuie să facă front comun cu USR şi Cioloş

Secretarul general al PNL, Cristian Buşoi, a declarat, sâmbătă, că PNL trebuie să lucreze alături de USR şi de Dacian Cioloş pentru a contracara măsurile economice ale PSD, întrucât aceste măsuri "aruncă în aer echilibrul macroeconomic al României”.

Mihai Diac 0 comentarii

Secretarul general al PNL, Cristian Buşoi, a declarat, sâmbătă, că PNL trebuie să lucreze alături de USR şi de Dacian Cioloş pentru a contracara măsurile economice ale PSD, întrucât aceste măsuri "aruncă în aer echilibrul macroeconomic al României”.

Cristian Buşoi a acuzat PSD, într-o conferinţă de presă organizată la Cluj, că s-a angrenat într-o "cursă contra-cronometru” în care încearcă folosirea de creşteri salariale pentru a distrage atenţia de la măsurile luate împotriva justiţiei.

"Cred că nu doar PNL, ci şi USR şi Dacian Cioloş trebuie să facem un front comun şi să facem o opoziţie mult mai puternică la măsurile economice ale PSD, ceea ce face PSD care riscă să şteargă eforturile din timpul guvernării Cioloş. Echilibrul macroeconomic este aruncat în aer doar pentru că Dragnea are o condamnare. PNL este principala forţă a opoziţiei, dar cred că şi celelalte forţe ale opoziţiei, chiar dacă suntem diferiţi, USR şi ceea ce încearcă să construiască Dacian Cioloş, să spunem că drumul Guvernului PSD este greşit şi periculos. Ceea ce face Guvernul PSD în economie nu este în regulă, se află într-o cursă contra cronometru de a arunca bani în ochii românilor şi promisiuni pentru a nu vedea ceea ce face PSD în justiţie. PSD nu aruncă cu bani şi promisiuni din generozitate, ci pentru că Dragnea şi PSD vor să facă modificări în justiţie. PSD a mai făcut aşa ceva după principiul cheltuim tot ce prindem, după noi potopul”, a declarat Buşoi, citat de News.ro.

În acelaşi context, Raluca Turcan a explicat că lui Dacian Cioloş i s-a propus să vină în PNL, dar că partidul are un proiect de recredibilizare care "nu va sta într-o singură persoană”

"El a spus că analizează oportunităţile politice pe care le are şi va da un răspuns. Dar PNL are propriul drum, nu poate sta cu privirea într-o parte, la USR, în altă parte la alte formaţiuni de dreapa, noi trebuie să credem în drumul PNL. Niciodată un proiect mare nu va sta într-o singură persoană. Nu vreau să fie privit parcursul PNL cu gândul la anumite persoane. PNL nu aşteaptă nimic de la Dacian Cioloş. Discuţiile din partea noastră cu domnul Cioloş au fost de a deveni membru al PNL. Orice membru poate candida la funcţia de preşedinte, dar un preşedinte se alege. PNL va avea un congres mare şi nu putem avea abordări imature că vine cineva şi te face preşedinte, suntem un partid care îşi alege preşedintele”, a spus Turcan.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...