Cum îl vede Liviu Dragnea pe șeful statului: Eu la preşedinte mă uit ca la un om viu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că partidul lui nu este interesat de vreo înțelegere cu Klaus Iohannis, întrucât actualul șef al statului este doar "un om viu", de la care nu are așteptări.

Mihai Diac 0 comentarii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că partidul lui nu este interesat de vreo înțelegere cu Klaus Iohannis, întrucât actualul șef al statului este doar "un om viu", de la care nu are așteptări, informează B1 Tv.

”Câteodată, unii dintre noi vorbim să ne aflăm în treabă şi ne dăm cu părerea. PSD nu poate încheia un pact cu o persoană. PSD nici măcar nu are aşteptări de la preşedintele Iohannis. Nu ne interesează niciun protocol. Avem două protocoale, unul cu ALDE şi altul cu UDMR. În  rest, PSD nu are ce să discute. Eu la preşedinte mă uit ca la un om viu care trăieşte ca şi noi. Indiferent cum ar fi, pentru mine, presedintele este tot un om. S-a aruncat o temă atât de falsă care poate fi absurdă. S-a gândit cineva ca un partid să încheie un pact cu un preşedinte?”, a spus Dragnea.

Pe de altă parte, președintele Iohannis a negat că ar exista un pact de coabitare între el și premierul Grindeanu.

Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte PSD Victor Ponta a susținut că un astfel de document există.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...