Daniel Constantin, fostul copreședinte ALDE, anunță lansarea unui nou proiect politic: În două săptămâni îl putem prezenta

Fostul copreședinte ALDE, Daniel Constantin, a anunțat că este pregătit să anunțe un nou proiect politic, menționând că nu îi va dezamăgi pe susținătorii săi și că în două săptămâni va lansa noul proiect.

Iulia Iancu 0 comentarii

Fostul copreședinte ALDE, Daniel Constantin, a anunțat că este pregătit să anunțe un nou proiect politic, menționând că nu îi va dezamăgi pe susținătorii săi și că în două săptămâni va lansa noul proiect, potrivit Agerpres.

"Le mulțumesc și lor și celor care în urmă cu câteva zile au părăsit ceea ce a mai rămas din ALDE astăzi. Am văzut că sunt și alți colegi din țară care m-au sunat și care vor să mi se alăture. Eu am mai spus și în urmă cu câteva săptămâni: e o presiune destul de mare a colegilor care au fost alături de mine în cei 7 ani cât am condus partidul și care astăzi nu se mai regăsesc și vor să formăm un alt partid, o altă formațiune politică. E deja o obligație pentru mine și îi asigur că nu îi voi dezamăgi în zilele următoare", a precizat Daniel Constantin, referitor la demisia din ALDE a lui Răzvan Mitu și Cristian Cosmin, fost copreședinte și, respectiv, fost vicepreședinte la Sectorul 1.

El a spus că lucrează la un proiect politic care va fi prezentat în scurt timp, termenul de două săptămâni fiind "realizabil".

"E un proiect politic la care lucrăm și îl vom prezenta în scurt timp. Deocamdată vreau să le mulțumesc tuturor care și-au manifestat deja adeziunea față de un proiect care încă nu este prezentat public. (...) Sunt variante la care lucrăm, deocamdată suntem în analiză și lucru", a susținut Daniel Constantin.

Întrebat dacă termenul de două săptămâni pentru acest nou proiect este viabil, el a precizat: "Este realizabil". Daniel Constantin a mai spus că, în paralel, continuă procesul cu ALDE.

"S-a dat un nou termen pe 12 iunie. Eu cred că și instanța și-a dat seama de abuzul pe care l-a comis domnul Tăriceanu și de abuzurile pe care le comite în continuare. Din păcate, de la lucruri de genul acesta s-a ajuns și la suferința unor oameni care au fost schimbați din funcții în această perioadă, ce au avut de pierdut doar pentru că și-au păstrat consecvența, coloana. Ei au fost șantajați în această perioadă să își retragă plângeri, să se dezică de mine sau de alți colegi. Apreciez faptul că și-au păstrat demnitatea, coloana vertebrală, mai există și așa ceva în politică și asta mă bucură", a mai spus Constantin. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...