15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechFlorin Iordache, fost ministru al Justiției: De ce l-au însoțit unii membri...

Florin Iordache, fost ministru al Justiției: De ce l-au însoțit unii membri PSD pe Dragnea la DNA

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a declarat, luni, că prezența unor membri ai partidului alături de președintele Liviu Dragnea la sediul DNA a reprezentat "un act de solidaritate", informează Agerpres.

Întrebat în legătură cu faptul că mai mulți membri ai PSD au fost cu Liviu Dragnea la DNA, Iordache a spus: "Era un act de solidaritate".

"Modul în care ne comportăm la un anumit moment… Cred că e un act normal. Poți să susții un coleg în niște momente dificile și, repet, modul în care merg pe bandă sau se instrumentează anumite dosare nu cred că este în regulă", a afirmat Iordache, la Palatul Parlamentului.

Câteva zeci de persoane — printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, deputații Claudiu Manda și Andreea Cosma — au venit luni în fața sediului DNA pentru a-l susține pe Liviu Dragnea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă