Liviu Dragnea: Guvernul va avea, în continuare, o susținere serioasă în Parlament, chiar dacă unii se mai supără

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că Executivul condus de Sorin Grindeanu va avea, în continuare, o „susținere serioasă” în Parlament, chiar dacă anumite persoane din coaliția de guvernare sunt nemulțimite.

Roxana Petre 0 comentarii

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că Executivul condus de Sorin Grindeanu va avea, în continuare, o „susținere serioasă” în Parlament, chiar dacă anumite persoane din coaliția de guvernare sunt nemulțimite, informează Agerpres.

„Am văzut câteva ieșiri ale domnului Daniel Constantin, care era puțin supărat, după câte am înțeles eu, pe domnul Tăriceanu, dar vă pot spune că susținerea Guvernului nu va fi afectată. Guvernul va avea, în continuare, o susținere serioasă în Parlament, chiar dacă unii, și de la noi, și de la ALDE, se mai supără. Cele două partide rămân stabile, serioase. Avem o majoritate sănătoasă în Parlament care va susține Guvernul și măsurile guvernamentale", a afirmat Liviu Dragnea.

Și în ceea ce privește relația sa cu Victor Ponta, liderul PSD a afirmat că a făcut „enorm de multe lucruri” pentru fostul premier.

„Eu am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta în cei cinci ani cât am fost împreună la conducerea partidului și o parte la cea a Guvernului și nu îmi pare rău de nicio acțiune de-a mea. Dacă ar fi să dăm timpul înapoi, aș face la fel, iar din partea mea, ar fi aceeași prietenie cu Victor Ponta", a mai afirmat liderul PSD.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...