Traian Băsescu, către șeful PSD: Măi Dragnea, ieși afară! Ai păcălit trei milioane de români

Fostul președinte al României și liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, a criticat, marți seara, mai multe măsuri sociale, fiscale și economice ale coaliției de guvernare PSD-ALDE.

Roxana Petre 0 comentarii

Fostul președinte al României și liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, a criticat, marți seara, mai multe măsuri sociale, fiscale și economice ale coaliției de guvernare PSD-ALDE.

„Dragnea, ce zici, măi ... tăiere pensii; tăiere indemnizații pentru creșterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creștere explozivă a prețurilor la energie electrică și gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil. Măi Dragnea, ... unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit trei milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau <<duduie economia>>? Concluzie: Măi Dragnea, <<ieși afară ...>> !", a scris Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook. 

eacția fostului președinte al României vine după ce Guvernul a aprobat mai multe ordonanțe de urgență, privind modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului. Totodată, în plan fiscal, Ministerul Finanțelor a anunțat intenția creșterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...