13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechVictor Ponta îl atacă din nou pe Dragnea: A confiscat Partidul și...

Victor Ponta îl atacă din nou pe Dragnea: A confiscat Partidul și îl folosește doar pentru puterea personală

Liviu Dragnea și "Cartelul de la Teldrum" au confiscat PSD și îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani și protecție în fața legii, afirmă Victor Ponta într-o postare publicată, miercuri, pe pagina personală de Facebook.

"Eu am decis să spun ceea ce gândesc cei mai mulți membri și votanți ai PSD — că Liviu Dragnea și 'Cartelul de la Teldrum' au confiscat Partidul și îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani și protecție în fața legii/ că a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie și distruge economic și social România / că Grindeanu, Tudose, Țuțuianu, Teodorovici și oricine îndrăznește să nu execute orbește ordinele 'Cartelului' devine imediat securist, trădător, cârpă — fiind târât în mocirla lui Dragnea!", scrie Ponta.

El precizează că a decis să iasă din această "mocirlă", să ofere o alternativă pentru toți cei dezamăgiți de Liviu Dragnea.

"Pentru că nu are nici curaj, nici argumente să îmi răspundă, Liviu Dragnea își trimite bufonii peremiști și slugile plătite de el din presă să se plimbe din televiziune în televiziune și să încerce să mă tragă înapoi în mocirlă vehiculând minciunile oribile că eu le făceam dosare penale colegilor din PSD", mai spune Ponta în postarea sa.

Acesta menționează că socrul său a fost cercetat pe nedrept din 2014, cumnatul său arestat, mama și sora lui percheziționate, soția anchetată, iar el și-a pierdut funcția de președinte al PSD și de premier și merge lunar la Înalta Curte de Casație și Justiție.

"Mi-am apărat colegii din PSD și când aveau, și când nu aveau dreptate! Am cerut eu și am depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului / am plătit un preț scump în 2014 când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD 'penali' de care eu nu am vrut să mă dezic! Poate asta a fost greșeala mea?

Un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal — Liviu Dragnea! Și în timp ce se lupta pentru el însuși, sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi — niciodată! Că așa e Liviu — doar el contează!", mai arată Victor Ponta.

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă