Pesediștii din Gorj și Dolj vor convocarea cât mai rapidă a Comitetului Executiv la PSD

Pesediștii din Gorj și Dolj vor convocarea cât mai rapidă a Comitetului Executiv la PSD

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, susţine că social-democraţii trebuie să convoace cât mai repede Comitetul Executiv Naţional ca urmare a disputelor interne apărute în ultimele zile. Și liderii PSD Gorj susțin că se impune o convocare de urgenţă a CExN în cel mai scurt timp.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Consider că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv Naţional al PSD. Situaţia din ultimele zile nu poate aştepta până la CExN de la Iaşi. Românii aşteaptă de la noi predictibilitate şi stabilitate, aşteaptă punerea în aplicare a programului de guvernare asumat", a scris Manda pe Facebook.

Preşedintele PSD Dolj a mai scris că Guvernul trebuie să funcţioneze ca o echipă unită, care să îşi ducă la îndeplinire "obiectivul votat de Parlament - o viaţă mai bună pentru români".

Social-democraţii gorjeni sunt de părere că nu trebuie aşteptat Comitetul Executiv Naţional (CExN) de la Iaşi, care este programat pentru sfârşitul acestei luni, pentru rezolvarea situaţiei de instabilitate din partid, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii transmis de purtătorul de cuvânt, Anca Borduşanu.

Potrivit sursei citate, tensiunea resimţită la nivelul partidului, dar şi declaraţiile şi mesajele transmise în spaţiul public de tot mai mulţi membri PSD "impun o convocare de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional în cel mai scurt timp".

"Nu trebuie aşteptat CExN de la Iaşi, de la sfârşitul acestei luni, trebuie acţionat imediat pentru că noi, Partidul Social Democrat, avem un program de guvernare cu care am câştigat alegerile şi care trebuie să continue a fi pus în aplicare. O situaţie de instabilitate nu face bine nimănui, nici nouă ca partid, nici românilor, care au mari aşteptări. O echipă unită întotdeauna are şi va aduce rezultate, o astfel de echipă trebuie să se regăsească atât în Guvern, cât şi în Partidul Social Democrat", a spus Anca Borduşanu.

Ea a adăugat că anul 2018 "se prefigurează a fi unul al proiectelor, prin demararea investiţiilor finanţate prin PNDL 2, existând şi alte obiective de care românii au nevoie, iar toate acestea vor fi duse la bun sfârşit într-o atmosferă de linişte şi de lucru".

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte luni, de la ora 16,00.

Comentarii

loading...