Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Petiția lui Adrian Năstase, semnată de un fost ministru

Petiția lui Adrian Năstase, semnată de un fost ministru

Fostul ministru Victor Negrescu a anunțat marți, pe o rețea de socializare, că a semnat petiția inițiată de Adrian Năstase pentru reformarea PSD.

Andreea Andrei 0 comentarii

,,M-am întâlnit astăzi cu fostul premier Adrian Năstase pentru a discuta despre apelul lansat către social democrați. Documentul prezintă câteva teme de interes precum progresismul, promovarea tinerilor, nevoia de specialiști.

La acestea aș adăuga asumarea mesajului proeuropean, importanța valorilor social democrate, respectul pentru membrii și simpatizanții noștri, promovarea pe bază de competență sau nevoia de recredibilizare a acțiunilor noastre. Pentru toate aceste motive am decis să semnez astăzi petiția. Vă invit și pe voi să o faceți.

Îi mulțumesc lui Adrian Năstase pentru cartea oferită. Trebuie să învățăm din trecut, să ne asumăm greșelile, să ne respectăm colegii și rezultatele bune obținute (ex.: aderarea la NATO și finalizarea negocierilor de aderare la UE), și să reclădim social democrația românească'', a scris pe Facebook Victor Negrescu.

Comentarii

loading...