18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăPlanul de rasturnare al Guvernului Dancila pus la cale de George Maior...

Planul de rasturnare al Guvernului Dancila pus la cale de George Maior in Croatia

Cozmin Gușă a explicat la Realitatea TV ce este in spatele deciziei Pro României și ALDE de a susține candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din 2019. ”Planul cu Mircea Diaconu a fost pus la cale în Croația de George Maior, Florian Coldea și un fost lider PSD-ist”, a spus acesta.

Din informatiile lui Cosmin Gusa, lipseste mentiunea referitoare la Silviu Predoiu, in USR razboiul dintre Barna(preferatul lui Coldea) si Chichirau ridica multe semne de intrebare, echipa nu este Coldea – Maior pentru Barna ci Maior-Predoiu pentru Ponta, asa cum a fost si in 2012.

Dintre Barna si Diaconu, sansele sunt foarte mari pentru Diaconu cel sustinut de Gruparea din spatele lui Ponta, Diaconu are o mai mare acoperire in mentalul populatiei fata de Dan Barna care nu are nici 10% in masuratorile la prezidentiale.

 

Mircea Diaconu

Daca Iohannis muta acum si nu voteaza motiunea, numeste noile propuneri, va fi cu siguranta noul Presedinte al Romaniei.

Si nu doar ca va fi Presedintele Romaniei, dar va stabiliza Romania, va distruge echipele politico-mafioate si va avea atat Marea Britanie cat si America drept parteneri principali alaturi de liderii UE.

Ursula Von der Leyen a fost negocierea dintre Donald Trump si Emanuel Macron.

Este de notorietate influenta Presedintelui Donald Trump in UE, acesta este si un sustinator fervent al Brexit si al Premierului Boris Johnson. Dan Mihalache, a anuntat de curand o convorbire telefonica ce va urma intre Iohannis si Johnson, la nici o saptamana dupa intalnirea lui Iohannis cu Trump.

In Parlamentul European se asteapta inca mari surprize, RL a anuntat inca din luna mai ca echipa Weber, Timmermans nu este favorita in realitate.

Teodor Melescanu l-a numit pe Timmermans “vechi prieten” – Timmermans este ofiter in rezerva al serviciilor secrete, un lucur nu tocmai placut in randul parlamentarilor europeni.

In Parlamentul European sunt politicieni adevarati, sunt oameni de calitate care chiar respecta principiul democratiei.

Legislatia europeana, in ansamblul ei este o legislatie corecta, la fel si cei care lucreaza acolo. Noul presedinte CE, este o persoana de buna credinta si a venit exact la momentul potrivit.

Dezvaluirile lui Cosmin Gusa

“1. În urmă cu câteva săptămâni în Croația, în proximitatea stațiunii Pula, domnii George Maior, Florian Coldea și un lider fost PSD-ist căruia nu îi dau numele pentru că este apropiat de mine au avut o întâlnire foarte importantă în urma căreia s-a pus la punct acest plan, plan la care a fost chemat să achieseze liderul Pro România, Victor Ponta, care este finul de cununie al lui George Maior și mai nou un apropiat a lui Florian Coldea. Acest plan este unul care pe măsură ce se va derula este menit să diminueze potențialul PSD-ului în favoarea, în primă fază a alianței Pro România – ALDE, iar la alegerile prezidențiale în favoarea lui Dan Barna, favoritul lui Florian Coldea.

2. Protagoniștii acestui spectacol, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și Mircea Diaconu sunt de fapt niste conserve fie ale serviciilor secrete comuniste, doi dintre ei, fie ale serviciilor de după 1989, unul dintre ei. Acest joc nu este unul politic pentru că el este un joc absurd. Haideți să fim serioși. Mircea Diaconu este de 30 de ani în politica românească și dacă era vreo mare vedetă sau un om capabil ar fi demonstrat acest lucru. Nu cred că poate să demonstreze la 70 de ani acest lucru și este foarte greu de crezut această ciudățenie, așa cu spunea și Ion Cristoiu, că Tăriceanu nu mai are încredere în forțele proprii și renunță în favoarea unuia ca Mircea Diaconu.

3. Ciudățenia din PNL

Eu am spus de mai multe ori că orice prezență a PNL la guvernare în acest moment diminuează drastic șansele lui Klaus Iohannis. Se va aduce aminte de guvernul lui din 2016 care nu a făcut mai nimic și îi vor fura lui Iohannis exact potențialul de opoziție la acest PSD care a făcut atâtea rele România. Această conferință de astăzi prin care cereau moțiune de cenzură m-a pus pe gânduri. Am văzut intervenția lui Orban care e puțin mai așezată, însă la PNL există o ciudățenie și chiar și atacul lui Rareș Bogdan ne arată că acolo la butoane sunt tot rezerviștii din fostul stat paralele.

Vreau să fac un pronostic. Dacă Iohannis marșează la acest joc de preluare a guvernării, putem să vorbim despre fostul președinte Klaus Iohannis care nu va mai avea șanse să își reînnoiască mandatul la alegerile din 2019.

Toate acest informații pe care vi le-am dat au un nimitor comun: fostul stat paralel, rezerviștii din servicii și acoperiții din servicii care au pus la cale acest joc destinat să îl scoată pe Iohannis de la președinția României, să ridiculezeze PSD-ul și să forțeze o candidatură din partea lui Dan Barna, în nicio caz a lui Mircea Diaconu, care nu are nicio șansă”, a explicat Cozmin Gușă.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă