11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăPlenul Parlamentului validează miercuri Propunerile pentru CA al SRTV

Plenul Parlamentului validează miercuri Propunerile pentru CA al SRTV

Potrivit deciziei BPR, candidaţii la CA al SRTV vor fi audiaţi marţi, de la ora 14,00, în şedinţa Comisiilor reunite de cultură, urmând ca miercuri, de la ora 14.00, să fie validaţi de plenul celor două Camere.

Propunerile PSD pentru membrii titulari sunt – Doina Gradea, Sorin Ilieşiu, Smaranda Vornicu şi Bogdan Ghiţulescu. Supleanţi sunt: Sorin Burtea, Cristina Dobriţoiu, Camelia Oana Ivaşcu, Tiberius Daniel Muşuroi.

Din partea PNL au fost propuşi Cristian Vasile Petcu şi Liviu Brătescu pentru membri titulari şi Cristina Ancuţa Pocora şi Radu Carp – supleanţi.

USR îi susţine pe Dorin Dan Lazea – ca membru titular şi pe Bogdan Victor Ghiu – membru supleant.

Grupul parlamentar al UDMR a propus-o ca membru titular pe Debreczeni Hajnal şi pe Rostas Peter Istvan – pentru funcţia de membru supleant.

ALDE l-a propus pe Andrei Ciprian Coman pentru funcţia de membru titular şi pe Adrian Găzdaru – ca supleant.

Din partea grupului minorităţilor naţionale a fost propus Cornea Raico – pentru funcţia de membru titular şi Ghiţă Andreea Julika – pentru membru supleant.

Din partea PMP a fost propus pentru poziţia de membru titular Cornel Cătălin Bulf.

Din partea Guvernului, Cătălin Blebea a fost nominalizat pentru funcţia de membru titular.

Preşedinţia României a propus-o pe Christel Ţopescu pentru funcţia de membru titular şi pe Bogdan Alexandru Cuza – pentru cea de supleant.

Din partea SRTv au fost propuşi doi membri titulari şi doi supleanţi. Jurnaliştii Monica Ghiurco şi Karen Sebesi au fost desemnaţi membri titulari, iar Mihai Rădulescu (jurnalist tv) şi Cristian Stoian (director de imagine) – supleanţi, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă