Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pleșoianu: Un iubitor al Serviciilor, șef la Camera Deputaților

Pleșoianu: Un iubitor al Serviciilor, șef la Camera Deputaților

“Sclavii Noii Securități din Partidul Non-Liberal” sunt determinați să-l pună conducător de ședință la Camera Deputaților pe principalul lor iubitor de “servicii”, Marilen Pirtea, susține deputatul Liviu Pleșoianu.

George Dumitrescu 0 comentarii

“Distinsul rector Pirtea s-a declarat foarte încântat de colaborarea Universității de Vest din Timișoara cu "expertul" Florian Coldea. Distinsul rector Pirtea a propus ca George Maior (încă Director SRI la acea vreme) să primească titlul de Doctor Honoris Causa, i-a organizat acestuia o ceremonie fastuoasă, i-a dedicat un Laudatio și i-a înmânat personal diploma. Distinsul rector Pirtea este fericitul absolvent al programului postuniversitar organizat de Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” – Serviciul Român de Informaţii (Certificat de absolvire nr. 1616/12.12.2013)”, a scris Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

loading...