Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pleșoianu, ironic la adresa Vioricăi Dăncilă: ,,Orice om îi este frică de neiubirea serviciilor''

Pleșoianu, ironic la adresa Vioricăi Dăncilă: ,,Orice om îi este frică de neiubirea serviciilor''

Liviu Pleșoianu a transmis duminică, un mesaj pe contul său de Facebook, în urma deciziei premierului Viorica Dăncilă de a-l numi pe fostul şef SRI Tulcea, Cătălin Ţibuleac, în funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”.

Andreea Andrei 0 comentarii

,,Doamna Dăncilă#1 striga cu patos pe 9 iunie 2018 având în față un pupitru pe care scria "Jos Statul Paralel". Doamna Dăncilă#2 nu numai că ne spune nonșalant că nu știe nimic despre Statul Paralel, "pentru că a fost plecată nouă ani din țară", dar tot nonșalant îl numește Guvernator al Deltei pe fostul șef SRI Tulcea. Trei concluzii:

1. Pentru SRI... Puteți să vă jucați cu sloganul de bază și să-l adaptați contextual. Iată, de pildă, pentru cazul de față: DELTA A PRIORI...

2. Pentru doamna Dăncilă#2... Puteți să vă lansați noua personalitate în meandrele politicii folosind cu încredere următorul slogan: "ORICE OM ÎI ESTE FRICĂ" DE NEIUBIREA SERVICIILOR...

3. Pentru cei care n-OM fi de #SERVICIU prin PSD: "Dacă pentru a trăi trebuie să te târăști ca o râmă, atunci mai bine ridică-te și mori!" (Jim Morrison). Cei care ne-au ales vor să-i vadă pe oamenii cu spate drept ieșind în față și vorbind... Oamenii nu vor mai vota PSD, dacă PSD se va deplasa în genunchi și cu spatele la oamenii care au votat PSD'', a scris deputatul PSD pe Facebook.

Comentarii

loading...