PMP-ul lui Băsescu ia în calcul să nu voteze Guvernul Orban

PMP-ul lui Băsescu ia în calcul să nu voteze Guvernul Orban

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, la începutul ședinței Colegiului Național al PMP, că întreaga conducere a partidului trebuie să analizeze cu maximă seriozitate solicitarea PNL de a acorda votul de încredere Guvernului Orban.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Acesta a explicat, totodată, că discuțiile purtate până acum au ajuns într-un punct mort. Practic, liderul PMP admite că este posibil ca parlamentarii acestui partid să nu voteze guvernul PNL, mai scrie Știripesurse.

”Astăzi urmează să decidem împreună care este poziția noastră față de solicitarea PNL de a acorda votul pentru învestitura guvernului Orban. Trebuie să vedem foarte clar care sunt motivele, de ce am ajuns în acest punct în care trebuie să analizăm cu maximă seriozitate care este punctul nostru de vedere. Discuțiile de până acum au ajuns într-un punct în care s-au blocat. Înțelegem mizele și interesul național, dar în același timp PMP este un partid politic pe picioarele lui, care a obținut aproape 550.000 de voturi la ultima confruntare electorală și ne preocupă să obținem un rezultat cât mai bun la alegerile prezidențiale.”, a spus Eugen Tomac.

Comentarii

loading...