Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL a stabilit delegația cu care va merge la Cotroceni: ,,Mandatul este foarte clar''

PNL a stabilit delegația cu care va merge la Cotroceni: ,,Mandatul este foarte clar''

PNL a stabilit delegația care va participa, marţi, la consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis

Andreea Andrei 0 comentarii

Din delegație fac parte Ludov Orban, preşedintele partidului, deputaţii Raluca Turcan, Florin Roman şi Ion Ştefan şi preşedintele PNL Bistriţa, Ioan Turc.

,,PNL a luat decizia privitoare la componenţa delegaţiei care va reprezenta partidul la negocierile declanşate de preşedintele României, Klaus Iohannis, după referendumul iniţiat de preşedinte, care a fost validat printr-un vot masiv al cetăţenilor. PNL va fi reprezentat de preşedintele partidului şi de reprezentanţii primelor patru filiale judeţene în ordinea scorului la alegerile pentru Parlamentul European, respectiv doamna prim-vicepreşedinte Raluca Turcan, domnul vicepreşedinte Florin Roman, domnul vicepreşedinte Ionuţ Ştefan, reprezentând Vrancea, şi domnul preşedinte al PNL Bistriţa, Nelu Turc", a declarat, luni, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

Potrivit lui Orban, PNL va susține toate demersurile inițiate de șeful Statului ,,pentru a transpune în fapt voinţa exprimată de cetăţeni în cadrul referendumului".

,,Mandatul este foarte clar. Pentru noi voinţa exprimată de cetăţeni în cadrul referendumului este literă de lege şi vom susţine toate demersurile iniţiate de preşedintele României pentru a transpune în fapt voinţa exprimată de cetăţeni în cadrul referendumului", a precizat liderul liberalilor.

Comentarii

loading...