Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

PNL anticipează congresul PSD: Dragnea își plantează o conducere de tip airbag

În așteptarea congresului PSD de mâine, deputatul PNL Ovidiu Raețchi anticipează că prin numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de președinte executiv și a lui Marian Neacșu în cea de secretar general, Liviu Dragnea vrea să își asigure o conducere de tip airbag.

Rl online 0 comentarii

“Congresul de mâine al PSD are o singură miză reală: Liviu Dragnea își va planta în jur o conducere de tip airbag în perspectiva sentinței iminente în dosarul "Banii copiilor din Teleorman", în care este acuzat că a folosit fondurile destinate copiilor săraci din județul pe care îl păstorea pentru secretarele PSD. Având în vedere că este cel de-al doilea dosar al lui Dragnea, o parte dintre inculpați și-au recunoscut faptele și la primul dosar a primit o condamnare cu suspendare, putem asista, în curând, în primă instanță, la o condamnare cu executare a șefului PSD.
Prin urmare, este vital pentru Dragnea să instaleze în imediata subordine doi super-loiali care să atenueze șocul unei eventuale condamnări în primă instanță, să nu îi conteste autoritatea și să nu îi ceară retragerea, generând senzația că toți liderii majori PSD îi cer camaradului Dragnea să continue în ciuda verdictului. Nu e deloc întâmplător, asadar, că această conducere va fi formată din Marian Neacșu - condamnat el însuși, în 2016, la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese - în funcția de secretar general, și de Viorica Dăncilă - președinte executiv - cea care crede că Pakistan și Iran sunt state membre ale Uniunii Europene, deci, mă rog, nu ar putea fi un adversar redutabil nici măcar pentru mustața lui Dragnea luată separat”, a scris deputatul liberal Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

Comentarii

loading...