13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăPNL București cere demisia viceprimarului Aurelian Bădulescu: ,,A mințit cu privire la...

PNL București cere demisia viceprimarului Aurelian Bădulescu: ,,A mințit cu privire la 10 august”

În direct, la postul radio București FM, în cadrul emisiunii “În comunitate”, viceprimarul Bădulescu declara: Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă ați lucra, să spunem, ați fi avocat, și vreți să mergeți cu bicicleta… Domn’le, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puți. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!”, a spus Bădulescu. Câteva minute viceprimarul Bădulescu a completat: ”Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c…! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la țară și nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c* și să put! Eu sunt curat, sunt crescut la țară”.

,,Grobian limbaj al viceprimarului, un om care nu poate ocupa o demnitate publică. Sfidează, practic, toate încercările bucureștenilor de a trăi echilibrat în acest oraș sufocat de trafic. Vorbim de același viceprimar care a declarat că a mințit cu privire la 10 august. Tot Bădulescu este cel care jignește în ședințele de Consiliu General, care jignește jurnaliști. Cu acest tip de oameni vrea Gabriela Firea să facă performantă în administrație,  a declarat Violeta Alexandru, președinte PNL București.  

Astfel, PNL București califică drept inacceptabil faptul că viceprimarul Capitalei face asemenea declarații în condițiile în care cel mai mare oraș al României are doar ,,10 km de piste de biciclete – cel mai mic număr comparat cu celelalte orașe europene(Strasbourg – 580 km, Antwerpen – 500 km, Paris – 370 km, Copenhaga – 350 km, Barcelona – 200 km, Ljubljana – 73 km). Bucureștiul este cea mai aglomerată Capitală din Europa, cu o medie de 9 zile pe an petrecute doar în trafic de către locuitori”.

Potrivit conducerii PNL București, declarația viceprimarului Capitalei reflectă atitudinea întregii administrații față de transportul alternativ. 

„În condițiile în care Bucureștiul este sufocat de trafic, fapt ce aduce grave consecințe pentru calitatea vieții noastre, Aurelian Bădulescu vine să ne arate cum tratează, în realitate, administrația PSD subiectul transportului alternativ. Degeaba dă PSD la București vouchere pentru biciclete, iată cât respect au pentru utilizatorii mijloacelor de transport alternativ. Pentru atitudinea incalificabilă, cer public demisia viceprimarului dar și un raport clar din partea Primăriei Municipiului București cu privire la situația celor 48 de km de pistă promiși” , a mai spus Violeta Alexandru. 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă