Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL București solicită Curtea de Conturi la companiile Primăriei

PNL București solicită Curtea de Conturi la companiile Primăriei

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, împreună cu consilierii generali, solicită Curţii de Conturi să verifice cheltuielile făcute de companiile Primăriei Capitalei, după ce instanţa a decis anularea deciziei de înfiinţare a acestora.

Rl online 0 comentarii

"Am sesizat, cu număr de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanţa a hotărât anularea Hotărârilor de înfiinţare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL", a anunţat Violeta Alexandru, pe Facebook.

Pe 22 noiembrie 2018, Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a Companiilor Municipale pe motiv că au fost adoptate cu votul a jumătate plus unu din numărul total de consilieri, şi nu cu votul a două treimi. 

Comentarii

loading...