6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăPNL începe negocierile pentru moțiunea de cenzură

PNL începe negocierile pentru moțiunea de cenzură

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că PNL a pregătit un draft al moţiunii de cenzură, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla condiţiile pentru a susţine demersul.

Orban spune că moţiunea de cenzură va fi depusă în momentul în care vor fi îndeplinite condiţiile pentru a cădea Guvernul. ”Orice lună în care Guvernul Dăncilă rămâne la putere creează riscuri şi vulnerabilităţi majore pentru România”, a susţine Ludovic Orban.

Acesta a precizat că întâlnirile vor avea loc în următoarele două săptămâni. ”Este vorba de 6 alte formaţiuni sau grupuri parlamentare care trebuie să se asocieze PNL în acest demers de dărâmare a Guvernului. Vom purta negocieri serioase pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru a implica toate forţele politice de la nivel parlamentar în proiectul de demitere a Guvernului”, a mai spus Orban.

Potrivit acestuia, ”obiectivul fundamental este să punem punct acestei guvernări”. ”Vom depune această moţiune atunci când vom considera că există şanse certe că ea va trece. Avem la dispoziţie o singură moţiune de cenzură pe sesiunea parlametară”, a mai spus Orban.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă