13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăPNL își stabilește strategia pentru învestirea Cabinetului Dăncilă

PNL își stabilește strategia pentru învestirea Cabinetului Dăncilă

Biroul Politic Naţional şi grupurile parlamentare ale PNL se reunesc în această după-amiază pentru a stabili strategia partidului în noua sesiune parlamentară şi poziţionarea faţă de învestirea noului guvern.

“Biroul Politic Executiv a luat decizia de a convoca duminică, de la ora 17.00, reuniunea Biroului Politic Naţional împreună cu grupurile parlamentare ale partidului din Camera Deputaţilor şi din Senat. Cu această ocazie, vom stabili strategia PNL pe sesiunea parlamentară şi, de asemenea, poziţionarea în procedurile de învestire a noului guvern”, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban, încă de la începutul săptămânii trecute.

Orban a precizat că liberalii vor purta discuţii cu parlamentarii pentru a-i convinge să nu voteze învestirea guvernului Dăncilă.

“Vom avea discuţii cu toate grupurile parlamentare, de asemenea cu foarte mulţi parlamentari individual. (…) Eu totuşi trag nădejdea că Viorica Vasilica o să renunţe pe ultima sută de metri dacă se trezeşte din starea de beatitudine în care se găseşte, dându-şi seama că ea este de fapt pe post de secretară la guvern şi nicidecum pe post de prim-ministru”, a declarat președintele PNL, citat de Agerpres.

După validarea în CEx PSD a miniştrilor propuşi, liderul PNL a afirmat că “aproape niciunul nu e la locul lui” şi că au fost nominalizaţi “oameni care nu cunosc domeniul”.

Ludovic Orban a mai spus că persoanele propuse pentru a forma cabinetul Dăncilă sunt nişte “iluştri anonimi”.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă