PNL o pune pe Magda Catone viceprimar la Sectorul 2

PNL o pune pe Magda Catone viceprimar la Sectorul 2

Actrița Magda Catone este una dintre cele două propuneri ale PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2, alături de Adrian Costache.

Ioana Oancea 0 comentarii

Anunțul a fost făcut luni de Violeta Alexandru, președintele PNL București, care a precizat că, potrivit înțelegerii, cele două funcții de viceprimar de la Sectorul 6 vor reveni Alianței USR PLUS.

„Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noștri de la USR - Plus, în birourile politice ale organizațiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidații pentru funcțiile de viceprimari. La Capitală - prin Biroul Politic al Municipiului București, la sectoare - prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parității, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-Plus, pentru binele bucureștenilor”, a completat șefa organizației PNL București.

Ea a anunțat astfel propunerile PNL pentru funcțiile de viceprimari de la sectoare:

Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb

Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache

Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea

Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea

Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu.

„După cum este cunoscut, propunerea USR – Plus pentru VP este Vlad Voiculescu. Stelian este deja în coordonare cu Vlad, am toată încrederea că vor lucra bine alături de Nicușor Dan. (...) Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – Plus. Așa cum PNL face 2 nominalizări la sectorul 2. Ambii primari (Ciucu, PNL – Sector 6 și Mihaiu, USR-Plus – Sector 2) vor face proba că pot lucra cu reprezentanții partidului partener”, a completat Alexandru.

Totodată, ea a spus că se așteaptă să „contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor”.

Comentarii

loading...