Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL: PSD rămâne un partid toxic, incapabil să înțeleagă imperativul acestor zile

PNL: PSD rămâne un partid toxic, incapabil să înțeleagă imperativul acestor zile

PNL critică decizia PSD de a pune pe listele electorale la alegerile parlamentare oameni care nu cred în existența Covid-19 și care prin atitudinea lor zădărnicesc eforturile medicilor din prima linie.

Petronel Tudor 0 comentarii

PNL taxează PSD pentru că are pe liste persoane ce neagă existența noului coronavirus și critică măsurile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii Covid-19.

„O declaraţie neobservată a preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Dacă mai era nevoie de o dovadă a faptului că Partidul Social Democrat rămâne un partid toxic, incapabil să înţeleagă imperativul social al acestor zile, a oferit-o chiar preşedintele PSD. «Ca să nu ne plictisim...», aşa explică Marcel Ciolacu raţiunea pentru care găzduieşte pe listele partidului candidaţi declaraţi ca negaţionişti. Oameni care, prin conduita lor, zădărnicesc zilnic efortul autorităţilor şi al medicilor de a combate răspândirea virusului. Oameni care pun în pericol viaţa celorlalţi, a celor apropiaţi şi a familiilor lor.”, transmit cei din PNL.

Liberalii spune că românii ajung să nu creadă în pericolul noului coronavirus când primesc mesaje neadecvate de la persoane aflate în fruntea listelor electorale PSD.

„Urmăriţi stupefianta argumentaţie a preşedintelui PSD, care admite faptul că actuala criză sanitară este, pentru PSD, subiect de campanie electorală cu scopul de a atrage voturile negaţioniştilor. Ce să mai creadă lumea? Cum se simt medicii aflaţi în prima linie, care depun eforturi supraomeneşti în aceste momente, când văd aceste liste de candidaţi.”, au adăugat cei din PNL.

Comentarii

loading...